Over mij

Mijn naam is Bianca Tambach, ik ben sinds 2016 erkend Voetreflextherapeut. Ik werk op Westerse en Chinese wijze, d.w.z. ik combineer de reflexzones met de meridiaan banen voor een optimaal effect en diepe ontspanning.

Na een vierjarige HBO-studie VoetreflexPlus ben ik gediplomeerd en geregistreerd bij de VNRT.

Sinds ik een aantal jaren geleden in aanraking kwam met de natuurgeneeskunde en met name de voetreflextherapie raakte ik enthousiast en gefascineerd door de positieve uitwerking hiervan.

Tijdens de opleiding ben ik mijn praktijk Feetamine VoetreflexPlus begonnen. Momenteel ben ik werkzaam in 2 praktijken, aan huis in Kolhorn en in Wormer waar ik de praktijk deel met een orthomoleculair therapeute.

Voetreflexologie is een vakgebied dat voortdurend in ontwikkeling is. Naast de behandelingen houd ik me bezig met kennis verrijking op het gebied van literatuur, bijscholing, praktijkervaring en regelmatig overleg met collega’s.

Tijdens mijn studie heb ik twee weken stage gelopen bij een massageziekenhuis in Beijing (China) en een cursus Basic-Tuina lichaamsmassage gevolgd aan het China Beijing International Acupuncture Training Center. Deze kennis en ervaring gebruik ik in mijn behandelingen.

Voor mijn afstudeeropdracht heb ik een onderzoek gedaan naar een beter herstel bij duursporters, met goede resultaten.

Bianca

 

Vereniging Reflexzone Therapeuten

Sinds 2016 ben ik aangesloten bij de VNRT (Vereniging Nederlandse Reflexzone Therapeuten) en registertherapeut van de RBCZ. Voetreflexologie wordt, afhankelijk van de voorwaarden in uw aanvullende zorgverzekering, vaak (gedeeltelijk) vergoed. Raadpleeg hiervoor uw polis.

Afspraak Maken