Behandelingen

Je kunt kiezen voor een ontspannende of, bij klachten, een therapeutische voetreflexologie behandeling. De behandelingen duren 45 minuten tot een uur. Veel klachten kunnen binnen 3 tot 10 behandelingen duidelijk verminderen of verdwijnen, chronische klachten vergen meestal meer geduld en tijd. Door de klachten goed in kaart te brengen kan ik een gericht behandelschema voor u maken wat het herstel bespoedigd.

Tarieven voetreflex

Bij de eerste therapeutische behandeling wordt ook een anamnese afgenomen om de lichamelijke klachten in kaart te brengen en te kunnen behandelen, dit neemt anderhalf uur in beslag.

BehandelingTarief
Eerste behandeling/Intake€ 105,-
VoetreflexPlus massage€ 70,-
Ontspanningsmassage€ 70,-
Zwangerschapsreflexologie€ 70,-
Afspraken dienen binnen 48 uur geannuleerd te worden anders wordt er 50% van het tarief in rekening gebracht.

Op http://www.vnrt.nl/clienten/vergoedingen/#inhoud kunt u naar een overzicht van de vergoedingen per zorgverzekeraar gaan.
Voetreflexologie wordt, afhankelijk van de voorwaarden in uw aanvullende zorgverzekering, vaak (gedeeltelijk) vergoed. Raadpleeg hiervoor uw polis. Ik ben aangesloten bij de VNRT.

Afspraak Maken

 

Heeft u een klacht over de behandeling? Zeg het mij persoonlijk, dan zoeken we een oplossing. Als dit niet lukt kunt u contact opnemen met de geschillencommissie SCAG via de VNRT.